Help ons. Laat een review achter op Trustpilot!

Trustpilot voor Tan Obsession
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Zonnebanken in Utrecht

Zonnebanken in Utrecht, in dit artikel geven je een aantal keuzes zodat jij gemakkelijk de perfecte zonnebankstudio kunt kiezen!

Zonnebanken in Utrecht bieden inwoners en bezoekers de mogelijkheid om het hele jaar door een gezonde, zonovergoten gloed te verkrijgen, ongeacht het weer buiten. Met een verscheidenheid aan zonnestudio’s en salons verspreid over de stad, hebben mensen in Utrecht toegang tot professionele zonnebankdiensten die zijn afgestemd op hun individuele behoeften en huidtypes. Of je nu een lichte teint wilt behouden, je voorbereidt op een vakantie of gewoon wat ontspanning en vitamine D wilt opdoen, de zonnebanken in Utrecht bieden een comfortabele omgeving en deskundige begeleiding om een verantwoorde blootstelling aan UV-stralen te garanderen. Het is echter essentieel dat bezoekers zich bewust zijn van de aanbevolen blootstellingsduur en beschermende maatregelen om de gezondheid van hun huid te behouden.

In het kort de zonnebankstudio’s in Utrecht

Lacosta zonnebankstudio

In het Max gebouw aan het Europaplein zonnen vanaf € 12,-: het kan bij La Costa Zonnestudio in Utrecht. In ons zonnebankcentrum kunt u vijftien minuten plaats nemen onder één van onze Ergoline zonnebanken. Daarna betaalt u het normale tarief per minuut. Bij ons bent u ook op het juiste adres voor een uitgebreid assortiment zonnecosmetica. U kunt zonder afspraak binnenlopen in onze zonnestudio aan het Europaplein 701 naast Subway en Basic Fit.

Sundays

Zonnestudio Utrecht Nachtegaalstraat. Nachtegaalstraat 43, 3581 AC Utrecht. We hebben de nieuwste Ergoline zonnebank: de Sunbay Lightvision. De krachtigste en modernste zonnebank die er is! Deze Ergoline zonnebank zit vol met nieuwe features en is in te stellen naar jouw persoonlijke voorkeur.

Zenzonzee

ZEN ZON ZEE introduceert Boutique Wellness beleving. Een vernieuwend en uniek Spa & Wellness concept in ons land. De combinatie van Wellness faciliteiten is nergens anders in Europa te vinden. Geniet van een moment voor jezelf, binnen een druk leven in de stad. Dichtbij, kleinschalig, luxe, veilig, ontspannen, maximaal genieten en veel privacy. Van al onze Spa & Wellness faciliteiten kun je in je eentje genieten; wij bieden volledige privacy. Er zijn geen publieke ruimtes waar je ongekleed bent. Samengevat; in ongeveer een uur tijd een heel goed en vooral gezond resultaat.

Endless-glow

Wilt u de positieve effecten van zonnen ervaren en een prachtige bruine teint krijgen? Kom dan langs bij Endless Glow, zonnestudio in Utrecht. U kunt bij ons simpelweg ontspannen en de zonnestudio in Utrecht verlaten met een prachtig bruine teint. Ook kunt u bij ons komen zonnen als u van de andere positieve effecten van het zonnen wilt profiteren. Bij ons zont u altijd verantwoord en kunt u altijd terecht in een schone zonnebank die bij uw huidtype past. De professionele zonneconsulentes van Endless Glow voorzien u graag van advies over verantwoord zonnen onder onze zonnebanken in Utrecht.

Sunkissed

Sunkissed is jouw zonnestudio, de luxe die iedereen zichzelf zou kunnen gunnen. Sunkissed is namelijk niet duur maar bied jou wel alle schoonheid die een mooi gebruinde huid met zich meebrengt.

Kom voorbereid!

Nu heb je de beste zonnebankstudio’s op een rijtje, alleen is het van belang om ook een goede zonnebankcrème te hebben. Daarom bieden wij een van onze zeer toegankelijk crèmes aan. Namelijk de Black Crown. Deze zonnebankcrème is eigenlijk voor iedereen een geschikte keuze. Zie hieronder het product:

Black Crown. Wanneer je graag gebruikmaakt van de zonnebank, is het belangrijk je huid goed te verzorgen. Je huid is kostbaar en je wilt dus alleen de allerbeste producten gebruiken voor je huid. Om je huid de verzorging te geven die deze verdient,

  • Prijs: €79,98
  • Bronzer: 90 DHA-bronzer

Devoted Creations Black Crown zonnebankcreme 90 DHA-bronzer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zonnebanken in Utrecht
Facebook
Twitter
LinkedIn

Gratis verzending

Psssssst!

Gratis verzending op alle flessen in Nederland en België!