Help ons. Laat een review achter op Trustpilot!

Trustpilot voor Tan Obsession
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Zonnebank Groningen

Kom je uit Groningen en ben je op zoek naar een zonnebankstudio? In dit artikel geven we je enkele studios! Zon ze!

Groningen, een bruisende stad in het noorden van Nederland, biedt haar inwoners en bezoekers veel mogelijkheden om van de zomer te genieten. Terwijl de zon niet altijd even gul is met haar stralen in dit deel van het land, kunnen zonnebanken een uitstekend alternatief bieden voor diegenen die op zoek zijn naar een gezonde en stralende teint. Wij hebben de zonnebank studio’s van Groningen voor je opgesomd zodat je gemakkelijk een keuze kunt maken.

De zoektocht naar een Zonnebankstudio

In Groningen zijn tal van zonnebankstudio’s te vinden, verspreid over de stad en haar omgeving. Het is van essentieel belang om een gerenommeerde zonnebankstudio te kiezen die kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel heeft staan. Let op recensies van eerdere klanten en vraag naar de certificeringen van het personeel dat de zonnebanken bedient. Een goede studio zal altijd advies geven over de duur en frequentie van het zonnebankgebruik, rekening houdend met de huidtypen en individuele behoeften van klanten.

Sunday’s – zonnebank Groningen

Sunday’s is een gerenommeerde zonnebankstudio die ook in Groningen haar deuren heeft geopend. Met een focus op kwaliteit, veiligheid en een ontspannen omgeving biedt Sunday’s klanten de mogelijkheid om het hele jaar door te genieten van een stralende zomerse gloed.

Moderne Zonnebanken en Deskundig Advies

Sunday’s staat bekend om haar uitgebreide assortiment van geavanceerde zonnebanken. Deze moderne apparatuur is ontworpen om een veilige en effectieve zonnebankervaring te bieden, waarbij rekening wordt gehouden met verschillende huidtypen en wensen van klanten. Met de nieuwste technologieën kunnen klanten genieten van een gelijkmatige en langdurige bruine teint zonder zich zorgen te maken over overmatige blootstelling aan UV-straling.

Black Crown. Wanneer je graag gebruikmaakt van de zonnebank, is het belangrijk je huid goed te verzorgen. Je huid is kostbaar en je wilt dus alleen de allerbeste producten gebruiken voor je huid. Om je huid de verzorging te geven die deze verdient,

  • Prijs: €79,98
  • Bronzer: 90 DHA-bronzer

Devoted Creations Black Crown zonnebankcreme 90 DHA-bronzer

Speedsun – zonnebank Groningen

Midden in de Stad. Om de hoek bij het UMCG, naast de Stadsschouwburg, vlakbij het provinciehuis, vijf minuten lopen vanaf de Grote Markt. Extra service is standaard. Kopje koffie of glaasje water als je even moet wachten op je beurt? Zonnebrandcreme als je je eigen vergeten bent? Een brilletje? Bij ons gewoon standaard.

Zonnestudio Sungallery – zonnebank in Groningen

Onze studio’s zijn al jaren vertrouwde adressen in Groningen. Dankzij de verschillende typen zonnebanken in elke studio is er voor iedereen een geschikte zonnebank. Zeker weten dat je verstandig zont? De consulente in de zonnestudio geeft je een persoonlijk zonadvies op basis van je huidtype.

Ontspannen is het sleutelwoord. Dat merk je gelijk bij binnenkomst. Er is wifi, thee en koffie. Je hoeft niets mee te nemen van huis: bij de zonnestudio krijg je een gezichtsreiniger, handdoek, uv-bril en aftersun. Eenmaal onder de zonnebank waan je je op een tropisch strand dankzij de aangename warmte, verkoelende waternevels, heerlijke geuraroma’s en je favoriete muziek op de achtergrond.

Filthy Rich. Deze decadente crème, doordrenkt met champagne- en diamantextracten, geeft je huid een luxueuze uitstraling terwijl de bronzers je teint verrijken.

  • Prijs: 69,99
  • Bronzer: 180-voudige DHA bronzer

Sunny Lounge

Wij van Sunny Lounge richten ons op het verantwoord zonnen. De zon heeft vele positieve effecten op de mens, zonder zon zouden we niet kunnen leven! Echter, zoals met alle zaken moet uw omgang met de zon verstandig zijn. Een duidelijk stelregel daarbij is: zorg dat u niet verbrandt door het zonlicht, niet buiten en niet binnen. Het is niet mogelijk om de zon buiten de verbieden, maar voor de binnen zonner gelden duidelijke veiligheidsregels.

Als u bijvoorbeeld nog nooit eerder onder de zonnebank bent geweest vragen wij u eerst een huidanalyse te doen. Om te zorgen dat u de juiste hoeveelheid zonlicht op uw huid krijgt. Het is belangrijk dat er naar uw huidtype gekeken wordt. Dit doen wij aan de hand van een vragenlijst die u in onze salon moet invullen. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 2 minuten. Hierdoor analyseren we welk huidtype u heeft en zorgen we dat u niet meer zonlicht krijgt dan nodig.

Spraytan Lekkerkleurtje.nl – in Groningen

Welkom bij lekkerkleurtje.nl Ik ben gespecialiseerd in het geven van spray tan behandelingen in mijn salon en op locatie. Spray tan is een egale bruine kleur krijgen zonder schadelijke straling. Ideaal voor een vakantie, feestje, bruiloft, fotoshoot of gewoon om je lekker te voelen! 100% veilig 100% natuurlijk 100% vegan…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zonnebanken in Groningen
Facebook
Twitter
LinkedIn

Gratis verzending

Psssssst!

Gratis verzending boven de €50,-