Help ons. Laat een review achter op Trustpilot!

Trustpilot voor Tan Obsession
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Zonnebanken in Eindhoven

Op zoek naar een goede zonnebank studio in de regio van Eindhoven? In dit artikel geven je we enkele opties! Lees verder.

Zonnebankstudio’s zijn populaire plekken in Eindhoven waar mensen genieten van kunstmatige zonnestraling om een gebruinde huid te verkrijgen. Deze studio’s bieden een ontspannende omgeving en moderne zonnebanken om klanten een zonovergoten gloed te geven, vooral tijdens de koudere maanden wanneer natuurlijk zonlicht schaars is. Hoewel het gebruik van zonnebanken omstreden kan zijn vanwege mogelijke gezondheidsrisico’s, nemen veel mensen toch hun toevlucht tot deze diensten om hun huid een zomerse uitstraling te geven.

Alle zonnebank studio’s in Eindhoven op een rijtje:

  1. Sunday’s
  2. My Sun
  3. Sun-world
  4. Allin1beauty
  5. Lacosta

In Eindhoven zijn verschillende zonnebankstudio’s te vinden, elk met hun eigen unieke kenmerken en diensten. Klanten kunnen kiezen uit verschillende soorten zonnebanken, variërend van basis tot luxe modellen, afhankelijk van hun behoeften en budget. Deze studio’s hechten vaak veel belang aan hygiëne en volgen strikte protocollen om een schone en veilige omgeving voor hun klanten te waarborgen.

Sunday’s

Sunday’s Eindhoven heeft nu het nieuwste model zonnebank: de Cube+. De sterkste zonnebank in town! Deze zonnebank geeft een 20% beter bruiningsresultaat en is supercomfortabel. Bovendien zit de Cube+ vol met allerlei nieuwe features die zorgen voor de ultieme zonbeleving.

Black Crown. Wanneer je graag gebruikmaakt van de zonnebank, is het belangrijk je huid goed te verzorgen. Je huid is kostbaar en je wilt dus alleen de allerbeste producten gebruiken voor je huid. Om je huid de verzorging te geven die deze verdient,

  • Prijs: €79,98
  • Bronzer: 90 DHA-bronzer

Devoted Creations Black Crown zonnebankcreme 90 DHA-bronzer

My Sun

My Sun biedt plaats aan een flink aantal prachtige zonnecabines, allemaal op eigen wijze ingericht – met hun eigen, unieke sfeer – en allemaal uitgerust met de meest moderne zonnebanken. My Sun biedt dus alles wat de zonaanbidder van een topstudio mag verwachten… en zelfs een beetje meer. Zonnestudio My Sun bevindt zich aan de Woenselse Markt 25, Winkelcentrum Woensel 84H en aan de Aalsterweg 135a in Eindhoven.

Sun-world

Zon(licht), iedereen heeft er een mening over. Zo ook wij! Wij durven ons gerust dé specialist in Nederland te noemen op het gebied van integratie van licht in jouw gezonde levensstijl.

Een zonnebank werd vroeger vooral gebruikt om bruin te worden. Maar wist je dat onze klanten, naast een mooie kleur, o.a. ook voor vitamine D, spierklachten, depressie, droge huid, acné, psoriasis of lage energie naar Sunworld komen?

Filthy Rich. Deze decadente crème, doordrenkt met champagne- en diamantextracten, geeft je huid een luxueuze uitstraling terwijl de bronzers je teint verrijken.

  • Prijs: 69,99
  • Bronzer: 180-voudige DHA bronzer

Salonekee

Een salon waar vanalles mogelijk is, niet de doorsnee zonnebankstudio, maar wel leuk!

Lacosta

Bij La Costa hebben wij alleen de nieuwste topbanken van het merk Ergoline, dus ze zijn allemaal goed.
Alle Ergoline zonnebanken voldoen aan de 0,3 Norm. Dit is de maximale output van UV-licht die een zonnebank mag hebben, welke gelijk staat aan de zonkracht om 12:00 uur in Spanje.
Hoe bruin je wordt hangt niet alleen af van de “sterkte” van de zonnebank, maar ook van de grootte en persoonlijke voorkeuren.

Helaas is deze zonnebank permanent gesloten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zonnebanken in Eindhoven
Facebook
Twitter
LinkedIn

Gratis verzending

Psssssst!

Gratis verzending boven de €50,-