Search
Close this search box.

Zonnebanken in Breda

Op zoek naar de juiste zonnebank in de regio Breda? Wij helpen je een handje om de juiste te kiezen, je leest het in dit artikel!

Als je je afvraagt welke zonnebank je heen moet in de regio Breda, hebben we in dit artikel er een paar uitgelicht waarvan wij denken dat deze goed zijn! Natuurlijk geen garanties, maar we baseren het op een aantal factoren. Lees gerust verder en kijk of je een studio kunt vinden die bij jou past! Vergeet niet een zonnebankcrème erbij te nemen zodat je lekker kan genieten en bruin kunt worden in een! Hier even snel opgesomd:

Bluesun

Welkom bij BlueSun Breda, de enige zonnestudio in de regio waar u na registratie 24 uur toegang heeft. Verantwoord zonnen en hygiëne staan bij ons voorop. U zont bij BlueSun Breda natuurlijk onder de nieuwste professionele zonnebanken van marktleider Ergoline. U heeft ruime cabines tot uw beschikking, er is altijd gediplomeerd personeel aanwezig, en wij zijn hygiëne gecertificeerd. Ondanks de hoge kwaliteit, bent u bij ons verzekerd van een lage prijs. Wij zien u graag terug in onze zonnestudio.

Zonnestudio La Playa

Welkom bij zonnestudio La Playa. Voor verantwoord zonnen bent u bij ons aan het juiste adres. Bij zonnestudie La Playa staan kwaliteit, veiligheid en hygiëne voorop. Vanaf 10,- euro kunt u bij ons onder een professionele zonnebank van Ergoline. Tegenover onze zonnestudio kunt u gemakkelijk en gratis parkeren. Eveneens kunt u bij ons wachten of nagenieten met een gratis consumptie.

Sun Vibe

Zonnestudio SunVibe is al meer dan decennia een begrip in regio Breda, en zeker in Prinsenbeek. We staan bekend om de gezelligste zonnestudio van de omgeving met uitmuntende service en luxe.

Wij hebben dan ook een keuze gemaakt uit de beste Ergoline- zonnebanken assortiment. Het team van zonnestudio SunVibe staat voor je klaar om je deskundig advies te geven voor een veilige en verantwoorde bruinings-sessie. Met uiteraard een maximaal en langdurig kleur resultaat!

Zonnestudio SunVibe heeft als doelstelling juist dat stukje extra luxe te bieden aan haar bezoekers. Bovendien zijn de zonnebank cabines uitgerust met een wastafel met spiegel en ligt er altijd een schone handdoek voor u klaar. De zonnebanken worden na elk gebruik professioneel gereinigd.

Sun Rise Zonnebankstudio

“zonnen en ontspannen doe je bij Sunrise”

Bij Sunrise kun je verantwoord zonnen vanaf 18 jaar onder de nieuwste en meest luxueuze zonnebanken van marktleider Ergoline.

Kies de juiste zonnebankstudio!

Hopelijk heb je zo een beeld bij goede zonnebankstudio’s in de regio Breda! Het is en blijft natuurlijk een persoonlijke mening, maar toch proberen wij onze mede zonnebankers in goede banen te lijden bij het kiezen van een zonnebankstudio. Wil je helemaal goed voorbereid naar een zonnebankstudio gaan of heb je graag gewoon je eigen zonnebankcrème? Black Crown is een van onze favoriete! Zie hieronder het product:

Black Crown. Wanneer je graag gebruikmaakt van de zonnebank, is het belangrijk je huid goed te verzorgen. Je huid is kostbaar en je wilt dus alleen de allerbeste producten gebruiken voor je huid. Om je huid de verzorging te geven die deze verdient,

  • Prijs: €79,98
  • Bronzer: 90 DHA-bronzer

Devoted Creations Black Crown zonnebankcreme 90 DHA-bronzer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zonnebanken in Breda
Facebook
Twitter
LinkedIn

Gratis verzending

Psssssst!

Gratis verzending op alle flessen in Nederland en België!