Help ons. Laat een review achter op Trustpilot!

Trustpilot voor Tan Obsession
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Zonnebank Apeldoorn

Lekker zonnebanken in Apeldoorn? Geen probleem wij hebben de beste zonnebankstudio's op een rijtje gezet! Lees snel verder!

Welkom in Apeldoorn, waar ontspanning en wellness samenkomen onder de stralende gloed van de zonnebank. Of je nu op zoek bent naar een gezonde, gouden teint of simpelweg wilt genieten van een rustmoment voor jezelf, de zonnebanken in Apeldoorn bieden de perfecte oplossing. Laat de dagelijkse beslommeringen achter je terwijl de warme stralen je huid omarmen en een gevoel van welzijn bevorderen. Stap binnen in een oase van kunstmatige zonnestralen en geef jezelf de kans om te stralen in het hart van Apeldoorn.

Sun-care – Apeldoorn

Welkom bij Ergoline zonnestudio SunCare Apeldoorn, dé locatie waar u verantwoord kunt zonnen zonder afspraak. U zont onder de nieuwste en meest comfortabele professionele Ergoline zonnebanken van Apeldoorn. Wij werken uitsluitend met opgeleid personeel, zijn hygiëne gecertificeerd en bieden ruime cabines voor een ontspannen zonsessie. Voor het voordeligste én beste resultaat zont u natuurlijk bij SunCare.

Ergolinesuncenter

Uw zonnestudio om snel, comfortabel en veilig te zonnen. Wij beschikken over de allernieuwste zonnenbanken van Ergoline voor pure ontspanning, natuurlijke bruining en effectieve huidverzorging. Experience Ergoline!

AYK Suncentre – Apeldoorn

AYK Suncentre Apeldoorn is een door de stichting “Verantwoord Zonnen” gekende studio. Een gediplomeerde Zonneconsulent(e) is aanwezig voor een zon-advies. Onze studio is ingericht om te kunnen voldoen aan de strenge eisen ten aanzien van verantwoord zonnen, hygiëne, comfort en privacy. Onze zaak beslaat een grondoppervlak van ca. 230 m2 en bevat 12 grote cabines, luxe démake-up ruimten, een gezellige lounge en een t.v. – annex koffiebar voor een (gratis) drankje. Daarnaast voeren wij als officiële “The Healthy Back Bag”dealer deze rage uit de V.S. op het gebied van tassen voor dames en heren.

Goodvibes – Apeldoorn

Good Vibes Apeldoorn • Koning Lodewijklaan 152 • 055 – 355 02 62

Helaas valt er over de laatste niet veel te vertellen, althans de website presenteert niet helemaal zoals hij zou moeten presenteren.

Kom voorbereid!

Je hebt nu een aantal keuzes waarvan wij zeggen dat het goede zonnebankstudio’s zijn. Om niet iedere keer weer een beetje zonnebankcrème te kopen raden wij sterk aan om een eigen fles te bemachtigen. Over het algemeen is de Black Crown een van onze favoriete. Hopelijk kun je zo vooruit in Apeldoorn!

Black Crown. Wanneer je graag gebruikmaakt van de zonnebank, is het belangrijk je huid goed te verzorgen. Je huid is kostbaar en je wilt dus alleen de allerbeste producten gebruiken voor je huid. Om je huid de verzorging te geven die deze verdient,

  • Prijs: €79,98
  • Bronzer: 90 DHA-bronzer

Devoted Creations Black Crown zonnebankcreme 90 DHA-bronzer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zonnebanken in Apeldoorn
Facebook
Twitter
LinkedIn

Gratis verzending

Psssssst!

Gratis verzending boven de €50,-