Help ons. Laat een review achter op Trustpilot!

Trustpilot voor Tan Obsession
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Zonnebanken in Amsterdam

Op zoek naar een goede zonnebankstudio in de regio van Amsterdam? In dit artikel geven je we enkele opties! Lees verder.

Op zoek naar de juiste zonnebank in Amsterdam? Geen probleem bij Tan-Obsession hebben we ze op een rijtje gezet. Zo kun je gemakkelijk genieten van de juiste zonnebanken met de beste zonnebankcrèmes van Tan-Obsession!

Sunday’s

De sterkste zonnebank in town. Sunday’s Amsterdam Stadhouderskade heeft nu het nieuwste model zonnebank: de Cube+. De sterkste zonnebank in town! Deze zonnebank geeft een 20% beter bruiningsresultaat en is supercomfortabel. Bovendien zit de Cube+ vol met allerlei nieuwe features die zorgen voor de ultieme zonbeleving.

The Glowhouse

Wil je een beleving ervaren? Loop dan binnen bij The GlowHouse! Sinds 2009 ontvangen wij klanten met open armen en bieden een zonervaring aan waar je écht van ontspant. Het aanbieden van kwaliteit staat bij ons op de eerste plaats. Wij blijven daarom continu innoveren om altijd de beste kwaliteit te leveren aan onze klanten. Door middel van hoge kwaliteit aan zonnebanken, lampen, de beste service, zonadviezen en de meest hoogwaardige producten bereiken wij samen met jou het mooiste bruiningsresultaat. Wij zetten onze klanten graag in het zonnetje. Are you ready to glow?

Zonnestudio Ergoline Amsterdam

Zonnestudio Ergoline Amsterdam Zuid is uitgerust met 7 Ergoline zonnebanken met uitgekiende UVA en UVB lampen voor een optimale vitamine D aanmaak. Ons gediplomeerde personeel helpt je graag met het behalen van een optimaal bruiningsresultaat. Zonnestudio Ergoline, Uw vertrouwde adres voor zonnen!

U laat zich toch niet alleen inpakken door de laagste prijs? Het resultaat, de kwaliteit en hygiëne zijn toch ook van belang? U bereikt alleen goede resultaten bij sessies van 20 minuten per keer.

Maak voordelig kennis met de enige professionele collageenbank in Amsterdam: de Ergoline Beauty Angel en geef je huid een superboost. 6 x voor slechts € 55,-

Sun City Amsterdam

Veilig zonnen doe je bij Sun City, de modernste en meest sfeervolle zonnestudio van Amsterdam. Met onze eigentijdse inrichting en hypermoderne zonnebanken, is zonnestudio Sun City een ware lust voor zowel lichaam als geest. Dus, ben je toe aan een moment van ontspanning en een zonnige teint? Dan is onze zonnestudio de plek voor jou! Je vindt onze zonnestudios aan de Pieter Calandlaan in Amsterdam Osdorp en aan de Slotermeerlaan in Amsterdam Slotermeer. Rest ons te zeggen: welkom bij Sun City, de zonnestudio waar je even helemaal tot jezelf kan komen.

Vision Zonnestudio

Zonnestudio Vision is toonaangevend in Amsterdam Oud-Zuid (Zuid en de Pijp) en omstreken. In ruim 20 jaar tijd heeft zonnestudio Vision constant verbeteringen doorgevoerd op het gebied van verantwoord zonnen. Zonnestudio Vision heeft opgeleid en gecertificeerd personeel dat kennis heeft van zonnebanken. Doormiddel van een huidtype analyse wordt u op maat geadviseerd.Tevens krijgt u advies over het gebruik van de juiste zonnecosmetica. Wij werken voornamelijk met cosmetica van Devoted Creations. Alle zonuren van de zonnebanken worden nauwkeurig bijgehouden. Onze lampen worden daardoor op tijd vervangen voor een optimaal en veilige bruiningsresultaat.Na ieder bezoek wordt de zonnebank professioneel gereinigd en wordt de bank voor u klaar gemaakt, inclusief handdoek, nazorg producten en een verfrissend snoepje. In onze make-up hoek wordt aan uw persoonlijke hygiëne gedacht en kunt u gratis gebruik maken van o.a. deodorant en reinigingsproducten. Wij beschikken over de modernste Ergoline zonnebanken. Zo komen er uitsluitend UV-A en UV-B stralen uit de Ergoline zonnebanken en niet de schadelijke UV-C stralen. Door de hoge dosis UV-B behoudt u langer uw kleur.

Zonnebanken in Amsterdam moet goed komen!

Hierboven heb je een aantal zonnebankstudio’s kunnen lezen in Amsterdam waarvan wij denken dat deze goed zijn! Hopelijk heb je er wat aan als je in Amsterdam of in de regio woont en eens lekker naar de zonnebank wilt gaan. Als je van ons wilt weten wat een echte aanrader is om te halen als zonnebankcrème, is de Black Crown een all-time favourite. Deze creme voldoet aan veel eisen om in het algemeen een goede zonnebankcrème te worden. Zie hieronder het product:

Black Crown. Wanneer je graag gebruikmaakt van de zonnebank, is het belangrijk je huid goed te verzorgen. Je huid is kostbaar en je wilt dus alleen de allerbeste producten gebruiken voor je huid. Om je huid de verzorging te geven die deze verdient,

  • Prijs: €79,98
  • Bronzer: 90 DHA-bronzer

Devoted Creations Black Crown zonnebankcreme 90 DHA-bronzer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zonnebanken in Amsterdam
Facebook
Twitter
LinkedIn

Gratis verzending

Psssssst!

Gratis verzending boven de €50,-