Help ons. Laat een review achter op Trustpilot!

Trustpilot voor Tan Obsession
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Zonnebankcrème en tattoo’s: bescherming en verzorging

Bescherm je tatoeages in stijl! Ontdek onze hoogwaardige zonnebankcrèmes en verzorg je huid terwijl je je tatoeages stralend houdt. Koop nu bij Tan Obsession

Inleiding

Welkom bij Tan Obsession, dé webshop voor zonnebankliefhebbers die op zoek zijn naar hoogwaardige zonnebankcrèmes. Bij Tan Obsession begrijpen we dat het belangrijk is om je huid goed te beschermen en te verzorgen, vooral als je tatoeages hebt. In dit artikel gaan we dieper in op het onderwerp “Zonnebankcrème en tattoo’s: bescherming en verzorging”. We zullen ontdekken waarom het essentieel is om de juiste zonnebankcrème te gebruiken en hoe je optimaal voor je tatoeages kunt zorgen tijdens het zonnen. Laten we beginnen!

De beste zonnebankcrèmes voor tattoo bescherming:

 1. Black Velvet: bevat 170 DHA-bronzer
 2. Filthy Rich: bevat 180 DHA-bronzer
 3. Moroccan Midnight: DHA vrije zonnebankcrème
 4. Mermaid Majesty: bevat 80 DHA-bronzer
 5. Fortune: bevat 250 DHA-bronzer!!!
 6. Black Obsession: bevat 220 DHA-bronzer
 7. Bronze Confidential: bevat 90 DHA-bronzer
 8. DARK AF: bevat 50 DHA-bronzer
 9. Opalescent: DHA-bronzer vrije zonnebankcrème
 10. Color me Coco: bevat 25 DHA-bronzer

Het belang van zonnebankcrème

Als je regelmatig onder de zonnebank gaat, is het van cruciaal belang om je huid goed te beschermen tegen de schadelijke effecten van UV-straling. Zonnebankcrème speelt hierbij een essentiële rol. Bij Tan Obsession hebben we een breed assortiment aan zonnebankcrèmes van topmerken zoals By Devoted Creations. Deze crèmes zijn speciaal ontwikkeld om je huid te beschermen tegen UV-straling en tegelijkertijd een mooie, stralende teint te bevorderen.

Filthy Rich. Deze decadente crème, doordrenkt met champagne- en diamantextracten, geeft je huid een luxueuze uitstraling terwijl de bronzers je teint verrijken.

 • Prijs: 69,99
 • Bronzer: 180-voudige DHA bronzer

De link tussen zonnebankcrème en tattoo’s

Nu vraag je je misschien af: waarom is het belangrijk om zonnebankcrème te gebruiken als je tatoeages hebt? Welnu, tatoeages zijn kunstwerken op je huid, en het is essentieel om ze goed te verzorgen om hun schoonheid en levendigheid te behouden. UV-straling kan namelijk schadelijk zijn voor tatoeages, waardoor de kleuren vervagen en de details vervagen. Door zonnebankcrème te gebruiken, kun je je tatoeages beschermen tegen deze schadelijke effecten.

Bescherming en verzorging van tatoeages

Bij Tan Obsession begrijpen we de waarde van tatoeages en willen we je helpen ze in optimale staat te houden. Hier zijn enkele belangrijke tips voor het beschermen en verzorgen van je tatoeages tijdens het zonnen:

 1. Gebruik altijd zonnebankcrème met SPF: Kies een zonnebankcrème die een geschikte SPF biedt om je huid te beschermen tegen UV-straling. Ons assortiment biedt verschillende crèmes die speciaal zijn geformuleerd om zowel je huid als je tatoeages te beschermen.
 2. Breng de zonnebankcrème gelijkmatig aan: Zorg ervoor dat je de zonnebankcrème gelijkmatig aanbrengt op je hele lichaam, inclusief de gebieden met tatoeages. Dit helpt ervoor te zorgen dat je tatoeages gelijkmatig worden beschermd.
 3. Vermijd blootstelling aan de zon tijdens de eerste genezingsfase: Als je net een nieuwe tatoeage hebt, is het belangrijk om blootstelling aan de zon te vermijden totdat de tatoeage volledig is genezen. Bedek je tatoeage met kleding of een beschermende pleister tijdens het zonnen.
 4. Hydrateer je huid: Na het zonnen is het essentieel om je huid goed te hydrateren, ook op de plekken met tatoeages. Gebruik een vochtinbrengende crème of aftersun om je huid gehydrateerd en soepel te houden.

Conclusie

Het beschermen en verzorgen van je tatoeages is van groot belang, vooral tijdens het zonnen. Door het gebruik van hoogwaardige zonnebankcrème, zoals die verkrijgbaar is bij Tan Obsession, kun je niet alleen je huid beschermen tegen schadelijke UV-straling, maar ook de levendigheid en schoonheid van je tatoeages behouden. Vergeet niet om regelmatig aftersun of vochtinbrengende crèmes te gebruiken om je huid goed gehydrateerd te houden. Neem een kijkje op onze website voor ons assortiment zonnebankcrèmes en ontdek zelf de voordelen van het juiste product. Zorg goed voor jezelf en je tatoeages, en geniet van een stralende teint onder de zonnebank!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zonnebankcrème en tattoo's: bescherming en verzorging
Facebook
Twitter
LinkedIn

Gratis verzending

Psssssst!

Gratis verzending boven de €50,-