Help ons. Laat een review achter op Trustpilot!

Trustpilot voor Tan Obsession
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Wat gebruik je onder de zonnebank?

De checklist die je nodig hebt voor onder de zonnebank. Je leest het hier, zo heb je een lekkere zonnebankcrème nodig en meer!

Inleiding

De zomerse dagen zijn weer aangebroken en dat betekent dat veel mensen genieten van de zon. Voor de liefhebbers van een gezond kleurtje is de zonnebank een ideale uitkomst. Maar wanneer je onder de zonnebank gaat, is het essentieel om de juiste producten te gebruiken die je huid beschermen en verzorgen. Bij Tan Obsession, dé webshop voor zonnebankcrèmes, begrijpen we het belang van goede producten voor onder de zonnebank. In dit artikel ontdek je welke producten je het beste kunt gebruiken en waarom ze zo belangrijk zijn voor een stralende teint.

Checklist voor onder de zonnebank:

 • Makkelijke outfit
 • Eigen zonnebank crème
 • Handdoekje
 • Petje of iets voor op je hoofd (voor je haren naderhand)
 • Hydraterend crèmepje (voor naderhand)
 • Deodorant
 • Tijd, is wel zo handig om wat tijd in te plannen

Waarom zijn zonnebankcrèmes belangrijk?

Voordat we ingaan op de verschillende producten die je onder de zonnebank kunt gebruiken, is het belangrijk om te begrijpen waarom zonnebankcrèmes essentieel zijn. De straling van de zonnebank kan de huid uitdrogen en beschadigen. Daarom is het cruciaal om je huid goed te beschermen en te hydrateren. Zonnebankcrèmes zijn speciaal ontworpen om je huid te beschermen tegen de intensiteit van de zonnebank, terwijl ze tegelijkertijd je bruining versnellen en je huid van de benodigde voeding voorzien.

Verschillende soorten zonnebankcrèmes

Bij Tan Obsession hebben we een uitgebreid assortiment aan zonnebankcrèmes die geschikt zijn voor verschillende behoeften en huidtypes. We begrijpen dat niet iedereen dezelfde producten nodig heeft, daarom hebben we een divers aanbod om aan ieders wensen te voldoen.

Black Crown. Wanneer je graag gebruikmaakt van de zonnebank, is het belangrijk je huid goed te verzorgen. Je huid is kostbaar en je wilt dus alleen de allerbeste producten gebruiken voor je huid. Om je huid de verzorging te geven die deze verdient,

 • Prijs: €79,98
 • Bronzer: 90 DHA-bronzer

Devoted Creations Black Crown zonnebankcreme 90 DHA-bronzer

Zonnebankcrèmes met bronzer

Een van onze populairste categorieën zijn de zonnebankcrèmes met bronzer. Deze crèmes geven je een directe mooie teint, vergelijkbaar met een natuurlijke zongebruinde look. Ze bevatten speciale ingrediënten die de aanmaak van melanine stimuleren, waardoor je sneller en dieper bruin wordt onder de zonnebank. Probeer bijvoorbeeld onze Soorten zonnebankcrèmes en hun voor- en nadelen blog voor meer informatie over de verschillende opties.

Zonnebankcrèmes voor de gevoelige huid

Heb je een gevoelige huid? Geen zorgen, we hebben ook zonnebankcrèmes speciaal ontwikkeld voor jouw behoeften. Deze crèmes zijn mild en verzorgend, en ze beschermen je huid tegen irritaties en roodheid tijdens het zonnen. Lees onze blog over Zonnebankcrèmes voor de gevoelige huid – verzorg en bescherm je huid in stijl voor meer tips.

Filthy Rich. Deze decadente crème, doordrenkt met champagne- en diamantextracten, geeft je huid een luxueuze uitstraling terwijl de bronzers je teint verrijken.

 • Prijs: 69,99
 • Bronzer: 180-voudige DHA bronzer

Zonnebankcrèmes zonder bronzer

Als je de voorkeur geeft aan een natuurlijkere bruining, dan zijn onze zonnebankcrèmes zonder bronzer de perfecte keuze. Deze crèmes stimuleren je eigen melanineproductie zonder directe kleurafgifte, waardoor je een subtiele en natuurlijke teint krijgt. Ontdek de beste opties in onze blog over Het beste van Tan Obsession – zonnebankcrèmes zonder bronzer.

Het kiezen van de juiste SPF voor onder de zonnebank

Een ander belangrijk aspect van zonnebanken is het beschermen van je huid tegen de schadelijke straling. Hoewel de zonnebankstraling anders is dan natuurlijk zonlicht, kan het nog steeds schade aanrichten aan je huid. Daarom is het cruciaal om de juiste SPF te kiezen. Lees onze blog over Het kiezen van de juiste SPF voor de zonnebank voor handige tips en advies.

Mermaid Majesty. Ontdek de betoverende schoonheid van de zee met de Devoted Creations Mermaid Majesty zonnebankcrème. Deze luxueuze formule is speciaal ontwikkeld om je een diepe, langdurige en prachtige bruine kleur te geven, terwijl je huid wordt verzorgd en gehydrateerd.

 • Prijs: € 54,99
 • Bronzer: 80 DHA-bronzer
Devoted Creations Mermaid Majesty zonnebankcreme 80 DHA-bronzer

Conclusie

Bij het gebruik van een zonnebank is het essentieel om de juiste producten te gebruiken om je huid te beschermen en te verzorgen. Gelukkig biedt Tan Obsession een uitgebreid assortiment aan zonnebankcrèmes voor verschillende behoeften. Of je nu op zoek bent naar een crème met bronzer, een crème voor de gevoelige huid, of een crème zonder bronzer voor een natuurlijke teint, we hebben alles wat je nodig hebt voor een stralende teint onder de zonnebank. Vergeet niet om altijd de juiste SPF te kiezen om je huid optimaal te beschermen. Bij Tan Obsession staan we klaar om je te helpen met al je vragen en wensen, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen via onze contactpagina.

Ga nu verder met ons artikel en ontdek meer over het gebruik van zonnebankcrèmes en waarom ze essentieel zijn voor een gezonde en stralende teint onder de zonnebank. ✨

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat gebruik je onder de zonnebank?
Facebook
Twitter
LinkedIn

Gratis verzending

Psssssst!

Gratis verzending op alle flessen in Nederland en België!