Help ons. Laat een review achter op Trustpilot!

Trustpilot voor Tan Obsession
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Snel bruin worden onder de zonnebank? Zo doe je het

Ontdek de geheimen van een snellere bruine teint onder de zonnebank - Tan Obsession heeft de perfecte zonnebankcrèmes voor jouw stralende huid

Het geheim van een prachtig gebruinde huid ligt binnen handbereik! Bij Tan Obsession, dé expert in zonnebankcrèmes, weten we precies hoe je die stralende teint kunt bereiken. Of je nu een zonvakantie in het vooruitzicht hebt of gewoon je huid wilt verwennen, de zonnebank is jouw beste vriend. Maar hoe zorg je ervoor dat je optimaal bruin wordt onder de zonnebank? Wij hebben alle antwoorden voor je. Lees snel verder en ontdek onze tips en tricks om sneller en dieper bruin te worden!

In het kort de beantwoording over; zonnebank tips sneller bruin

Om je kleurtje bij te houden, bezoek regelmatig de zonnebank en gebruik de juiste producten. Let goed op bronzers en hydratatiegehaltes. Scrub je huid vooraf, dit is essentieel. Gebruik aftersun om je huid te hydrateren en bouw het zonnen rustig op, zodat je huid kan wennen aan de straling.

Hoe snel bruin te worden?

Voordat we ingaan op het proces van sneller bruin worden, is het belangrijk om de voordelen van zonnebanken te benoemen. Zonnebanken bieden een gecontroleerde omgeving waarin je veilig kunt genieten van de voordelen van UV-straling. Door blootstelling aan UV-A en UV-B stralen, stimuleer je de melanineproductie in je huid, wat resulteert in een mooie bruine kleur. Het is echter essentieel om je huid goed te beschermen en de juiste zonnebankcrèmes te gebruiken om mogelijke schade te minimaliseren.

Wat je kunt doen om snelle bruin te worden

Zorg ervoor dat je de juiste zonnebankcrème gebruikt, hiermee bedoelen we dat je een crème gebruikt die A. past bij je huid (geen zonnebankcrème die agressief is als je huid dat niet aan kan) en B. dat je lang genoeg de tijd neemt om de eiwitten en de bruine teint te laten hechten aan je huid. Dit proces heeft tijd nodig vandaar dat bijvoorbeeld douchen na de zonnebank een slecht idee is. Om even een stappenplan te benoemen wordt je zo het snelste bruin:

  1. Gebruik een zonnebankcrème die bij je huid past, lees anders huidtypes om het beter te begrijpen
  2. Kies een zonnebankstudio met de juiste zonnebank, de sterktes variëren namelijk van 1400 tot 1800 qua UV-lampen
  3. Smeer je goed in met de zonnebankcrème die je besteld hebt, de Black Crown is een goede standaard keuze voor een mooie en snelle bruine kleur.
  4. Ben je klaar met de zonnebank, laat de eiwitten en het proces van de DHA-bronzer werken, wacht minimaal 2-4 uur met douchen!
  5. Mocht het mooi weer zijn, gebruik dan de zonnebankcrème voor buiten, om het kleurtje bij te houden!

Black Crown. Wanneer je graag gebruikmaakt van de zonnebank, is het belangrijk je huid goed te verzorgen. Je huid is kostbaar en je wilt dus alleen de allerbeste producten gebruiken voor je huid. Om je huid de verzorging te geven die deze verdient,

  • Prijs: €80,37
  • Bronzer: 90 DHA-bronzer

Devoted Creations Black Crown zonnebankcreme 90 DHA-bronzer

De juiste zonnebankcrème is essentieel

Het kiezen van de juiste zonnebankcrème is een absolute must als je sneller bruin wilt worden. Bij Tan Obsession hebben we een uitgebreid assortiment hoogwaardige zonnebankcrèmes die speciaal zijn ontworpen om je huid te voeden en te beschermen tijdens het zonnebanken. Maar wat is het verschil tussen zonnebankcrèmes en bronzers?

Onze zonnebankcrèmes zijn verrijkt met hoogwaardige ingrediënten die de natuurlijke bruiningsprocessen van je huid stimuleren. Ze helpen de melanineproductie te verhogen en zorgen voor een diepere en langdurige bruine kleur. Bovendien hydrateren en verzorgen ze je huid, waardoor deze gezond en stralend blijft.

Hoe gebruik je zonnebankcrèmes, een routine

Het gebruik van zonnebankcrèmes is eenvoudig, maar er zijn enkele belangrijke stappen om het maximale resultaat te behalen. Volg deze tips en je zult versteld staan ​​van het verschil dat ze maken:

  1. Voorbereiding is essentieel: Begin met het exfoliëren van je huid om dode huidcellen te verwijderen en een egale basis te creëren. Dit zorgt ervoor dat de zonnebankcrème gelijkmatig wordt aangebracht en optimaal wordt opgenomen.
  2. Kies de juiste crème voor jouw huidtype: Iedereen heeft een uniek huidtype en het is belangrijk om een zonnebankcrème te kiezen die hierop is afgestemd.
  3. Breng de zonnebankcrème gelijkmatig aan: Verdeel de zonnebankcrème gelijkmatig over je hele lichaam voordat je onder de zonnebank gaat liggen. Vergeet niet om ook je gezicht en gevoelige gebieden zoals je lippen en oren te beschermen.
  4. Let op de aanbevolen bruiningstijd: Volg de richtlijnen van de zonnebankstudio en houd je aan de aanbevolen bruiningstijd. Overmatige blootstelling aan UV-straling kan schadelijk zijn voor je huid, dus wees verstandig en zorg voor een evenwichtige blootstelling.
  5. Hydrateer en verzorg je huid: Na het zonnebanken is het belangrijk om je huid goed te hydrateren en te verzorgen. Gebruik een vochtinbrengende lotion of aftersun om je huid te kalmeren en te voeden. Dit helpt niet alleen om je bruine kleur langer te behouden, maar ook om je huid gezond en stralend te houden.

Filthy Rich. Deze decadente crème, doordrenkt met champagne- en diamantextracten, geeft je huid een luxueuze uitstraling terwijl de bronzers je teint verrijken.

  • Prijs: 77,92
  • Bronzer: 180-voudige DHA bronzer

Haal het beste uit je zonnebanksessie met Tan Obsession

Bij Tan Obsession streven we ernaar om je de beste zonnebankervaring te bieden. Daarom hebben we een uitgebreid assortiment zonnebankcrèmes samengesteld om aan al je behoeften te voldoen. Ben je op zoek naar zonnebankcrèmes zonder bronzers? Ontdek hier onze selectie van bronzer-vrije crèmes.

Als je op zoek bent naar specifieke tips en aanbevelingen, bekijk dan onze blogsectie. Hier vind je waardevolle artikelen zoals “Soorten zonnebankcrèmes en hun voor- en nadelen” en “Het kiezen van de juiste SPF voor de zonnebank”.

Bij Tan Obsession begrijpen we ook dat je huid soms extra gevoelig kan zijn. Daarom hebben we een speciale selectie zonnebankcrèmes voor de gevoelige huid. Verzorg en bescherm je huid in stijl met onze hoogwaardige producten.

En natuurlijk hebben we regelmatig geweldige aanbiedingen en deals op onze zonnebankcrèmes. Mis onze zonnebankcrème-aanbiedingen niet en geniet van de beste prijzen voor jouw favoriete producten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hoe word je sneller bruin onder de zonnebank?
Facebook
Twitter
LinkedIn

Gratis verzending

Psssssst!

Gratis verzending boven de €50,-